Media på Karlberg

Möjligheterna att skapa med datorn är nästan obegränsade. På Karlberg arbetar vi för att alla elever ska få möjlighet att omsätta idéer i handling på ett kreativt sätt med användning av digital teknik. En mediesal och en filmsal finns med kameror och kraftfulla datorer. Här finns  tillgång till alla Adobe-program så som Photoshop, Illustrator, PremierePro och Animate. Vi har också en välutrustad fotostudio. I ljudstudion kan eleverna producera poddar, spela in övningar i moderna språk eller berättarröst till egna filmer och bildspel.

Du kan också välja att läsa inriktningen Media på Samhällsprogrammet eller enskilda kurser så som Digitalt skapande, Medieproduktion, Film- och TVproduktion och Digital bild.

Filmer producerade av Anton Larsson f.d. elev på Mediainriktningen på Samhällsprogrammet.

Quantum Satis

Julstölden