Samtliga elever på Karlbergsgymnasiet erbjuds vaccinering mot Covid-19!

Härliga nyheter! Karlbergsgymnasiets elever erbjuds vaccinera sig på skolan!

På fredag 20/8 får samtliga elever på Karlbergsgymnasiet möjlighet att vaccinera sig mot Covid-19! Vaccineringen utförs i bollhallen på Karlbergsgymnasiet.

Eleverna får idag information om fredagens vaccinationer samt möjlighet att svara ja eller nej till erbjudandet. Vi uppmanar alla att vaccinera sig, för att hålla ned smittspridningen i samhället och för att vi ska kunna bedriva en så normal närundervisning som möjligt!

Eleverna får alltså möjlighet att vaccinera sig oavsett vilket program eller vilken årskurs eleven går i, vilken hemkommun eleven är folkbokförd i o.s.v. - så länge det är en elev på Karlbergsgymnasiet.

Alla som vaccinerar sig på Karlberg med den första dosen får även den andra dosen här - mer information om när det sker kommer senare.
Eventuellt kommer vaccineringen att behöva fortsätta även nästa vecka.

Vi är otroligt glada över att kunna ge alla våra elever denna fantastiska möjlighet och vi är övertygade om att detta gynnar både skolan och samhället i stort!

Sidan uppdaterades 2021-08-17