Nytt rekord i antalet sökande till Karlbergsgymnasiet

Nu är första sökperioden till höstens gymnasieutbildningar avslutad. Det är med stor glädje vi konstaterar att fler elever än någonsin vill gå hos oss här på Karlberg.

Vårt tidigare rekord efter första sökomgången är från läsåret 2020/21 och låg på 247 sökande (167 från Värmland/Åmål och 80 från Fyrbodal).

Inför läsåret 2024/25 har vi nu 300 förstahandssökande!!

Störst antal sökande har Ekonomiprogrammet med 79 elever. En annan glädjande siffra är att Vård- och omsorgsprogrammet har 12 sökande nu i första sökomgången vilket är betydligt fler än de senaste åren.

Från skolledningens sida vill vi tacka alla elever och all personal som är goda ambassadörer för vår verksamhet och som påverkar söksiffrorna. Till er som sökt oss inför hösten 2024, vi ser fram emot att träffa er!!

Sidan uppdaterades 2024-02-24