Välkommen till Karlbergsgymnasiet!

Vi är mycket glada för att du valt att tillbringa din tid som gymnasieelev hos oss på Karlbergsgymnasiet och vi vill med detta brev räta ut några av de frågetecken du säkert har angående uppstarten.

Alla ettor samlas klockan 8.30 i Aulan måndag 19 augusti. Aulan ligger vid skolans huvudingång och vi ser till att det är ordentligt skyltat till den så att du hittar dit oavsett var du går in.

I Aulan kommer du få besked om vilken klass du kommer gå i om du läser på ett program med fler än en klass och rektorerna kommer hälsa alla välkomna.

Efter det får ni följa med era klassföreståndare och mentorer som kommer ge er massa information om skolan och ni kommer också få era scheman. Skåpnycklar och annat nyttigt kommer också delas ut då. Din nya dator kommer du dock inte få dag ett, den kommer lite senare.

Första dagen/dagarna kommer handla mycket om att lära känna sin nya klass, skolan och de lärare du ska ha men räkna med att läsning enligt schemat drar igång relativt snabbt.

Vår populära skolmatsal är igång redan första dagen så ni behöver inte vara hungriga.

Det kommer att vara mycket nytt och mycket information de första dagarna och ni kommer säkert ha lite svårt att hitta på skolan men allt faller snabbt på plats. De äldre eleverna och personalen är mycket trevliga så är du osäker på något kan du fråga första bästa utan att tveka.

Varmt välkommen till Karlberg och tre riktigt härliga år!

Juni 2022 är det din tur att ta STUDENTEXAMEN!

Sidan uppdaterades 2019-08-08