Emil Ernebro – Gitarristen vars yrke är improviserat som en jazzsession

Emil tog studenten från Estetprogrammets Musikinriktning 2006 och arbetar nu som frilansgitarrist, sysslar med undervisning och håller workshops runt om i landet.

Jessica Hägg – New Yorkdesignern med Google som kund

Jessica gick ut programmet Bild och Form på Karlberg 2011 och har sedan dess upptäckt världen, dels genom resor och dels genom att idag arbeta på andra sidan Atlanten med de riktigt stora företagen.

Nathalie Akselsen – Mellodansare här och nu

Nathalie gick ut estetprogrammet 2004. Hon har sedan dess vidareutbildat sig till professionell dansare vid Balettakademin i Stockholm. Att leva fullt ut är en devis hon hela tiden tagit fasta på och dansar nu i de stora sammanhangen.

Maria Jansson – Smyckeskonstnären som vill föra vidare kreativiteten

2006 tog Maria studenten från Bild och Form på Estetprogrammet och har sedan dess utbildat sig till smyckeskonstnär genom en rad kurser och utbildningar. Hon utbildar sig nu ytterligare och kommer snart vara färdig bildlärare.

Elias Rehnman – Filmare som reser både När & fjärran

Elias läste musik på Estetiska programmet och tog studenten 2006. Han har egentligen alltid haft ett intresse av att filma och flänger numer jorden runt i jobbet som filmare åt Tv-produktionen När & fjärran.

Johan Skjervik – Idolsångare i väster

2010 tog Johan studenten från musiklinjen. Han jobbar inom logistik men sjunger och spelar på fritiden, och var under våren 2016 aktuell i norska Idol.

Sidan uppdaterades 2017-11-13