NIU på teambuilding bland palmer och tifos

Måndagen den 11/9 reste Elitfotbollsgymnasiet Karlberg till Göteborg för en studieresa med teambuildinginslag.

Första aktiviteten var en beachvolleybollturnering i världens största beachvolleybollhall, Beachcenter, vid Serneke Arena. I mixade lag från NIU Fotboll år 1-3 spelades gruppspelsmatcher som sedan mynnade ut i finalspel. Förmiddagen fylldes av många härliga skratt i en skön miljö som gav både bra spel och ett utmärkt tillfälle att lära känna varandra i gruppen.

Efter dusch och ombyte hade eleverna egen tid för mat och umgänge. Mot kvällskvisten gick sedan elever och lärare i gemensam trupp mot Gamla Ullevi för att studera matchen mellan IFK Göteborg och Djurgårdens IF. Det bjöds på läktartifo, sång samt en underhållande match med många mål, mycket kamp och en hel del spänning. Topplaget Djurgården tog hem segern med slutsiffrorna 1-3.

Efter matchen bar resan hemåt. Alla var trötta men fulla av intryck från svensk elitfotboll och trevlig samvaro.

Text och bild: Jonas Rehnberg

Sidan uppdaterades 2017-12-11