Internationell temadag 29 januari

Årets arrangemang berörde alla skolans elever som började dagen med frukost i matsalen. Nästa programpunkt var samling i aulan där gästerna för dagen presenterades. Årets huvudnamn var Stefan Borg från TV4, Richard W LaRoche som representerade USA:s ambassad och Frida Svensson, före detta karlbergselev och nu mer anställd på Svenska Dagbladet.

Sedan fick alla skolans elever gå ut och ta del av föreläsningar av ovan nämnda gäster och workshopar som genomfördes av mycket proffsig personal från AFS!

När det sedan var dags för lunch så bjöds det wok som tillreddes av två gästkockar i den största wokpanna som Karlbergsgymnasiet någonsin sett.

Dagen avslutades med att alla återsamlades i A-hallen där kommunalrådet Mikael Karlsson tackade dagens medverkande och presenterade några heta nyheter gällande stipendier. Men de nyheterna får ni läsa betydligt mer om längre fram!

Ett stort, stort tack till skolans internationella grupp bestående av Christian Bruce, Anne Bruce, Ulrika Johannesson Blixtoch Elke Frankaert Forsbergför ert fantastiska arbete med att planera och arrangera den internationella temadagen.


Panelen_2.jpg


Bruce.jpg


Frida_7.jpg


IMG_7412.jpg


R-W-LaRoche_01.jpg


IMG_7414.jpg


Stefan_9.jpg


R.W.jpg


IMG_7452.jpg


AFS_3.jpg


Potatis_1.jpg


IMG_7420.jpg


R-W-LaRoche_03.jpg


Stefan_7.jpg



IMG_7468.jpg


IMG_7459.jpg


Stefan_Mikael.jpg





Avtackning_2.jpg


LaRoche_Stefan_1.jpg


IMG_7531.jpg


IMG_7541.jpg


Frida_3.jpg


Frida_5.jpg


Stefan_3.jpg






 

 

Sidan uppdaterades 2017-01-11

Synpunkter på sidan?