Internationell temadag 29 januari

Årets arrangemang berörde alla skolans elever som började dagen med frukost i matsalen. Nästa programpunkt var samling i aulan där gästerna för dagen presenterades. Årets huvudnamn var Stefan Borg från TV4, Richard W LaRoche som representerade USA:s ambassad och Frida Svensson, före detta karlbergselev och nu mer anställd på Svenska Dagbladet.

Sedan fick alla skolans elever gå ut och ta del av föreläsningar av ovan nämnda gäster och workshopar som genomfördes av mycket proffsig personal från AFS!

När det sedan var dags för lunch så bjöds det wok som tillreddes av två gästkockar i den största wokpanna som Karlbergsgymnasiet någonsin sett.

Dagen avslutades med att alla återsamlades i A-hallen där kommunalrådet Mikael Karlsson tackade dagens medverkande och presenterade några heta nyheter gällande stipendier. Men de nyheterna får ni läsa betydligt mer om längre fram!

Ett stort, stort tack till skolans internationella grupp bestående av Christian Bruce, Anne Bruce, Ulrika Johannesson Blixtoch Elke Frankaert Forsbergför ert fantastiska arbete med att planera och arrangera den internationella temadagen.

Panelen_2.jpg

Bruce.jpg