Elevkåren

Dante Tjus
Elin Olsson
Hilda Johannesson

Karlbergs Elevkår har en medlemsavgift på 20 kronor.
För att du ska bli medlem i föreningen krävs det alltså förutom att du skriver in dina uppgifter här dessutom att du betalar in 20 kronor till föreningens Bankkonto.
Clearingnummer: 5119
kontonummer: 1009378

Ange ditt fulla namn och födelseår som meddelande.

Evenemang

Karlbergs Elevkår tycker att skolan ska vara mer än plugg och finns för att göra skoltiden roligare genom att anordna olika evenemang som alla medlemmar kan delta i. Vi anordnar bland annat den årliga innebandyturneringen, studentfesten och killergame. Killergame är elevkårens största evenemang och engagerar en stor del av skolans elever. Folk ägnar sina raster åt att planera sitt nästa "mord" och kämpa för sin överlevnad i tävlingen. Under andra raster brukar vi hålla i olika ätartävlingar som alla medlemmar får delta i. Utöver elevkårens event finns det andra saker att göra under långa raster. Alltifrån att spela bowling och biljard, köpa en fika i cafeterian, spela spel i biblioteket till att använda tiden för att göra läxor eller plugga inför prov.

Big love, Kåren.

Följ oss på Instagram