Elevkåren

Kårsstyrelsen

En elevkår är en ideell organisation som är helt fristående från skolan, har inga formella kopplingar till skolan och består av medlemmar och en styrelse.Alla som går med i elevkåren får vara med och påverka vad som ska hända på skolan. Varje år hålls det ett årsmöte där varje medlem får vara med och rösta fram den nya elevkårsstyrelsen.

Ordförande: Alicia Nedhagen (SA3A)
Vice ordförande: Hanna Löwenborg (SA3B)
Ekonomiansvarig: Simon Olofsson (EK3)
Sekreterare: Christoffer Härd (SA3B)
Ledamöter: Osama Alzin (NA2B)
Josefin Nilsson (SA2B)
Emma Fredriksson (EK2)
Viktor Johansson (SA2B)

Evenemang

Karlbergs Elevkår tycker att skolan ska vara mer än plugg och finns för att göra skoltiden roligare genom att anordna olika evenemang som alla medlemmar kan delta i. Vi anordnar bland annat den årliga innebandyturneringen, studentfesten och killergame. Killergame är elevkårens största evenemang och engagerar en stor del av skolans elever. Folk ägnar sina raster åt att planera sitt nästa "mord" och kämpa för sin överlevnad i tävlingen. Under andra raster brukar vi hålla i olika ätartävlingar som alla medlemmar får delta i. Utöver elevkårens event finns det andra saker att göra under långa raster. Alltifrån att spela bowling och biljard, köpa en fika i cafeterian, spela spel i biblioteket till att använda tiden för att göra läxor eller plugga inför prov.

Medlemskap

Det kostar 20 kr att bli medlem i Karlbergs Elevkår och medlemskapet gäller hela gymnasietiden. Som medlem får man ett kårkort och rätten att delta i alla elevkårens event. Kårkortet innehåller en mängd erbjudanden och rabatter på olika affärer och restauranger i Åmål och Bengtsfors. Vi håller även på att leta rabatter i Säffle, Mellerud och Ed så att alla kan nyttja kortet.

Vi i Karlbergs Elevkår lovar dig som kårmedlem tre oförglömliga år.

Big love, Kåren <3

Gilla och följ oss på Instagram och Facebook